Legendás állatok és megfigyelésük matrica kollekció

Harry Potter különlegességekkel

A MÁGIA ÚJ KORSZAKA ELKEZDŐDIK! A Panini büszkén jelenti be egy vadonatúj, mágikus matrica kollekció kibocsátását. Az izgalmas, teljesen új, nagy sikerű Legendás állatok és megfigyelésük c. film és valamennyi „Harry Potter” film különlegesség egyetlen csodálatos matrica kollekcióban!

A hét legkeresettebb Harry Potter könyv és a nyolc nagy sikerű Warner Bros. Pictures film emberek millióit vezette J.K. Rowling varázsvilágába.
2016. novemberében a a J.K Rowling forgatókönyvével debütáló Legendás állatok és megfigyelésük játékfilm a varázsvilág új korszakába vezet be bennünket egy 1926-ban New Yorkban játszódó történeten keresztül, több mint 70 évvel azelőtt játszódik, hogy először találkoztunk Harry Potterrel.

Az album első része a Legendás állatok és megfigyelésük történetről szól. Az elegáns, arany színű festékkel nyomtatott matricás album a film legnagyszerűbb pillanatain keresztül vezet végig bennünket fantasztikus új szereplőkkel és mágikus lényekkel. Az album második része a Harry Potter filmről szól, ikonikus képeket és kulcsfontosságú pillanatokat és szereplőket tartalmaz.

A speciális matricák fóliás, átlátszó, csillogó aranyporral bevont hőre érzékeny matricák! Melegítsd fel ujjaiddal és megjelennek a mágikus lények!


© 2016 Warner Bros. Entertainment Inc.

003183B_IT
Legendás állatok és megfigyelésük

Különálló matricák/kártyák a gyűjtemény teljessé tételéhez