Panini Passport

Örülünk, hogy feliratkozol, hogy bejelentkezel a Panini Collectibles Hungary weboldalra.

Mielőtt továbblépsz, szeretnénk bemutatni az új hitelesítési rendszerünket, hogy az általa nyújtott előnyöket maximálisan ki tudd használni. Regisztrációs adataidat egy központi, "Panini Passport" nevű rendszerben tároljuk, ezekkel az adatokkal beléphetsz a Panini Collectibles Hungary weboldalra, illetve a Panini-csoport összes többi, a listán szereplő honlapjára is.

A rendszert fokozatosan vezetjük be a Panini-csoport valamennyi honlapján. Jelenleg csak azokra a honlapokra tudsz bejelentkezni az adataiddal, amelyeket a Panini Passport ikon jelöl.

Köszönjük a figyelmed, és… jó szórakozást kívánunk!

Panini-csapat

Még nem vagy tag?
Feliratkozás

A lehető legszigorúbb adatbiztonsági előírások kielégítése érdekében néhány weboldalon a jelszavakat visszaállítjuk. Emiatt előfordulhat, hogy nem tudsz bejelentkezni a listán feltüntetett valamelyik honlapra.Ebben az esetben kérjük, kattints az „Elfelejtetted a jelszavad?” gombra, és állíts be egy újat.

Támogatott böngészők:

  • Internet Explorer 9 (vagy újabb verzió)
  •  Mozilla Firefox 15 (vagy újabb verzió) 
  • Google Chrome 16 (vagy újabb verzió) 
  • Safari version 5.1 (vagy újabb verzió)
  • Opera 12 (vagy újabb verzió)

Javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét, amennyiben kompatibilitási problémák miatt ezt nem teheti, telepítsen egy második böngészőt és azt használva böngéssze weboldalunkat. További információkért: https://browser-update.org/update.html