L.O.L. Surprise! Matricagyűjtemény

Üdvözlünk a L.O.L. Surprise világában! A Panini ÚJ hivatalos matricagyűjteménye ötvözi egymással a márka alapelemeit, a MEGLEPETÉS és a GYŰJTÉS izgalmát. A gyűjtemény összesen 200 matricából áll, találhatsz köztük Tots, Lil Sisters és Pets matricákat is – mindegyik a saját, egyedi ruhájában és személyiségével. A matricacsomagok kibontása ugyanolyan izgalommal jár, mint bármely más L.O.L játék esetén: vajon KIT találsz a csomagban?

Szerezd meg az 1-es, 2-es és 3-as széria minden tagját, legyen meg minden Klub teljes létszámban – a The Glitterati és az Opposites sorozattól a Glam és a Hip Hop sorozatig. Itt minden baba és rajongó megtalálja saját klubját. A hivatalos matricagyűjtő album egy Born to Sparkle posztert is tartalmaz, a gyűjtemény 12 Glitter Dolls babájával, és egy kinyitható társasjátékot, ahol a gyűjtők további meglepetésekre számíthatnak.
 
A 200 darabos matricagyűjtemény különlegesen fényes, csillogó – többek közt Heat Reveal Surprise – matricákat is tartalmaz.

Ne felejtsd el megnézni a matricák hátoldalát sem: gyűjtsd össze a 8 elrejtett betűt, rakd ki a titkos szót az albumodban, a többit pedig színezd ki!

TM & © MGA ENT., INC. U.S. & other countries. Used under license by Panini Group.

003668B_IT
Lol Surprise!

Különálló matricák/kártyák a gyűjtemény teljessé tételéhez