MIRACULOUS 3 matricagyűjtemény

Szerelem, barátság, divat, titkos életek... megérkezett a MIRACULOUS matricagyűjtemény, a világhírű MIRACULOUS – KATICABOGÁR ÉS FEKETE MACSKA KALANDJAI animációs film vadonatúj kártyagyűjteménye!

Marinette és Adrien átváltoznak Katicabogárrá és Fekete Macskává, hogy legyőzzék a gonoszt. A két hős keményen küzd a szörnyű Halálfej ellen, amiben mindig segítségükre vannak hűséges kwamijaik: Tikki és Plagg.

Marinette kettős életet élő lány: napközben arról álmodozik, hogy híres divattervező lesz, éjjel pedig Katicabogárként harcol a bűnözőkkel. Éld át újra az életét a divat, a szerelem, az összecsapások és rivalizálások világában a Panini album 32 oldalán keresztül, a gyűjtemény 204 darab matricája segítségével, köztük 24 darab gyönyörű, különleges HOLOGRAMOS és 36 darab CSILLOGÓ részleteket tartalmazó matricával!

Siess az újságoshoz! Vár Katicabogár!

© Miraculous™ is a trademark of ZAG™ - Method™. © 2020 ZAGTOON™ - METHOD ANIMATION™ - TOEI ANIMATION - SAMG - SK BROADBAND - AB INTERNATIONAL DE AGOSTINI EDITORE S.p.A. ALL RIGHTS RESERVED.
All Rights reserved