Panini FIFA 365 2020 Sticker Collection

Ismét kapható az újságárusoknál a „Panini FIFA 365”, a Panini által a FIFA hivatalos licencével készített új matricagyűjtemény a világ legjobb csapatairól és játékosairól.

A gyűjteménybe 442 matrica tartozik, melyek közül 172 különleges matrica: hologramos, alakos, aranyosan csillogó. A különleges formátumnak köszönhetően játékosok és csapatok körülbelül 500 különböző képét tartalmazzák a matricák, köztük a világon legismertebb 24 csapatét is.

A matricákat egy elegáns 64 oldalas albumban gyűjtheted, amelynek nagyon ütős a borítója: Dusan Tadic, Antoine Griezmann, Sergio Ramos, Kylian Mbappé, Raheem Sterling és Robert Lewandowski szerepelnek rajta.

A különleges részek között külön meg kell említenünk a „The Best FIFA Football Awards™ 2019”-et és a „VILÁG LEGJOBB KLUBJAI ÉS JÁTÉKOSAI”-t.

Végül a nagy bajnokságoknak szentelt részek: a „FIFA 2019-ES NŐI LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG FRANCIAORSZÁG™”, a „FIFA 2019-ES U20-AS LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG LENGYELORSZÁG”, a „FIFA TOURNAMENT TROPHIES” és a „2018-AS FIFA-KLUBVILÁGBAJNOKSÁG”.

Az újságárusoknál már kapható a 64 oldalas albumot és 19 matricát tartalmazó kezdőcsomag. A legjobb lehetőség, hogy elkezdj gyűjteni!

Mire vársz? Csak a Panini FIFA 365 Official Sticker Collection gyűjteménnyel lehet a tiéd a nemzetközi labdarúgás minden csillaga!

Panini FIFA 365: éld meg a labdarúgást, gyűjtsd az élményeket!

Kapható minden újságárusnál!

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots,
Posters and Trophies of the FIFA WorldCup™
tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA