UEFA Euro 2020™ Official Preview Sticker Collection

Hivatalos UEFA Euro 2020™ PREVIEW.

A sport a Panini szívügye, inspirációnk és szórakozásunk legfontosabb forrása. Most, hogy rengeteg fontos sportesemény elmarad, a rajongói bázisunk és családtagjaik számára új kollekciót kínálunk az idő szórakoztató és tartalmas eltöltéséhez.

Az eredetileg idén nyárra tervezett UEFA Euro 2020™ bajnokság is az elhalasztott sportesemények közé tartozik. A világ számos különböző pontjairól, a rendszeres gyűjtőktől érkező megkeresésekre válaszul a Panini új megoldással áll elő. Természetesen a jövő nyáron megtartandó UEFA Euro 2020™ bajnoksághoz is lesz megszokott gyűjtőalbum, de addig is a rajongók részére megjelentetünk egy speciális, előzetes matricagyűjtő albumot, hogy a futball szerelmesei addig se unatkozzanak!

Az előzetes album egy teljes, 72 oldalas futball matricagyűjtő album, amelyben az összes, már bejutott csapat szerepel, valamint megjelenik az a 16 nemzet is, amelyek a későbbre halasztott rendezvényre utólagosan ki szeretnének jutni.

A gyűjtemény összesen 528 matricát tartalmaz, felkészítve a rajongókat és a gyűjtőket a labdarúgás egyik legfontosabb rendezvényére. Minden csapathoz 26 matrica tartozik. A gyűjtemény számos speciális matrica is tartalmaz a gyűjtők számára.

Szerezd meg most a hivatalos UEFA EURO 2020™ előzetes matricagyűjtő albumot és a 36 matricacsomagot tartalmazó kezdőcsomagot!