UEFA EURO 2020™ Tournament Edition hivatalos matricagyűjtemény

Végre! Újra itt a matricagyűjtés ideje!
Az idei bajnokságnak 12 szervező ország ad otthont, egyszeri eseményként ünnepelve az Európa-bajnokságok 60. születésnapját.

Vége a várakozásnak, a labdarúgás rajongói és a gyűjtők alig várják, hogy elmerülhessenek az albumjaikban, amely minden fontos információt tartalmaz a várva várt rendezvényről.

A Panininek köszönhetően egy 96 oldalas albummal a kezedben tarthatod az európai válogatottak legjobbjait, és összegyűjtheted mind a 24 résztvevő ország matricáit.

A csapatok a hivatalos csoportbeosztás szerinti sorrendben, teljes statisztikákkal és elemzésekkel szerepelnek a kártyákon: így a rajongók tökéletesen felkészülhetnek az izgalmas versenyre. Emellett új „akció” oldalakkal is gazdagodott a gyűjtemény, ahol „akció közbeni” játékosok lenyűgöző matricáit találod!

Mi található a gyűjteményben?

* Az idei nyáron tartandó bajnokságra kijutó mind a 24 válogatott.

* A csapatok a hivatalos csoportbeosztás szerinti sorrendben, teljes statisztikákkal és elemzésekkel: segítve a rajongók felkészülését az izgalmas versenyre.

* A legfrissebb csapatinformációk és mezek.

* A legkiválóbb európai labdarúgó-válogatottak klasszikus Panini stílusban. A Panini és az Európa-bajnokságok közötti hosszú távú kapcsolat története 1980-ig nyúlik vissza, melynek ez immár a 11. fejezete. Ez olyan hagyomány, amelyet a legigényesebb gyűjtők és futballrajongók is elismernek.

* Minden nemzeti válogatotthoz tartozik egy csapatlogó matrica (a Panini eredeti, hologramos anyagára nyomva); csoportkép; 20 darab klasszikus játékosmatrica új, fekvő tájolásban; és 12 db „akció közben” kártya a játékosokról (köztük 6 db formára vágott matrica).

A Panini Euro 2020™ matricagyűjtő albumhoz immár hagyományos módon digitális verzió is tartozik, a Panini és a Coca-Cola együttműködésében.
A legtöbb árusítóhelyen már kapható Euro2020 Panini matricacsomagokon egyedi kódok találhatók, melyek ingyenes digitális matricákra válthatók be.
A Panini digitális albumalkalmazása a CokeURL.com/Panini oldalról tölthető le, és a felhasználók a 24 résztvevő válogatottból 11-11 játékos matricáját, valamint a Coca-Cola 24 db cserélhető Fan matricáját gyűjthetik össze.
A Coca-Cola speciális kódjai segítségével elérhetővé válik számos exkluzív tartalom a Panini digitális játékában, és a gyűjtők speciális Coca-Cola matricákkal, a Coca-Cola Rivals United matricák révén deríthetnek fényt meglepő kapcsolatokra a különböző játékosok között.