A rendelés menete

A Panini bármelyik gyűjteményével kapcsolatos esetleges kérdés vagy probléma esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. KÉRJÜK, KATTINTSON A „KAPCSOLATFELVÉTEL” GOMBRA, HA ÍRNI SZERETNE NEKÜNK. A kapcsolatfelvétel előtt érdemes ellenőrizni az alábbiakat, hátha megtalálja a választ kérdésére.

Ki vásárolhat termékeket erről a weboldalról?

Ezt a szolgáltatást azon ügyfeleknek tartjuk fenn, akik személyes használat céljából vásárolnak, és magyarországi kézbesítési címet adnak meg

Hány darab hiányzó matricát lehet rendelni?

A gyűjteménytől függ. 40 és 100 matrica között.

Gyűjteményeket és hiányzó matricákat tartalmazó kosár

Az expressz futárszolgálat az egyetlen szállítási mód. A szállítási költség a kosárban található termékekhez rendelt legmagasabb szállítási költség lesz (pl.: gyűjtemény).

A szállítás nyomon követése

Az expressz futárszolgálat által megadott küldeményazonosítóval lehetőség van a rendelés szállításának nyomon követésére. Miután feladtuk csomagot, e-mailben elküldjük a rendelés nyomon követéséhez szükséges linket.A rendeléselőzmények megnyitásával szintén nyomon lehet követni a rendelést.

Szállítás eltérő címekre

Rendelését több részre bonthatja, és az egyes részeket különböző címekre küldheti. A szállítás módja címenként különböző lehet, és a költségeket is címenként számítjuk fel.

Kívánságlista

A felhasználó a kívánságlista segítségével a termékeket listába rendezheti, és kedvencekként elmentheti. A felhasználónak emellett e-mail címek megadásával és egy üzenet beírásával lehetősége van e-mailben is megosztani a kívánságlistát.