Üzleti ügyfelek

Közös lehetőségek

A Panini S.p.A. matrica- és kártyagyűjtemények legnagyobb gyártója a világpiacon, licenccel védett szórakoztatóipari és sport témájú termékeket állít elő kiváló minőségben.

Promóció 

A Panini márka sikerének titka abban áll, hogy a cég a matricát hathatós promóciós eszközként vezette be, és ez annak köszönhető, hogy a Panini a különböző ágazatban – játék, ruházat, élelmiszer, ital, édesség, kőolaj, kiskereskedelmi láncok, vendéglátás és kommunikáció – működő partnerei igényeihez tudja igazítani a termékeket.

A Panini termékek számtalan lehetőséget kínálnak: csomagoláson belül vagy a csomagoláson magán, ajándék, hűségprogramok, beváltás, kuponok, azonnal nyeremények és még sok más.

 

Egyedi termékek:

º Márkalogók albumokon és csomagokon

º Exkluzív tervezésű matrica- és kártyakészletek 

º Speciális célra létrehozott termékek (plakátok, betétlapok stb.) 

Partnereink az alábbi lehetőségekkel maguk választhatják meg, hogyan szeretnék felhasználni a terméket:

º Garantált jutalom minden vásárlásnál

º Véletlenszerű, meglepetés jutalom  

º Jutalom, amelynek költségeit a vásárló részben megfizeti

Rendelkezésre álló elemek: stancolt termékek, sötétben világító és dombornyomású anyagok, felugró vagy kihúzható elemek, vésések, hologramok.

Hordozók: papír, fólia, csillámpapír, PVC, textil 

Reklámozás

A Panini terjeszkedési politikájának köszönhetően egyre bővült a terjesztés, jelenleg a Panini rendelkezik az ágazat legnagyobb értékesítési hálózatával, termékei több mint 3 millió értékesítési helyre jutnak el.

A Panini matrica- és kártyacsomagjai és albumai ideális hirdetési és kommunikációs eszközök a széles fogyasztói bázist kereső partnerek számára. 

Az albumokat általában 10 hétig használják, de utána is még hosszú ideig megőrzik. Albumainkat több ezer példányban nyomtatjuk és értékesítjük (200 000–1 200 000 vagy több). Hirdetési felületet kínálunk az albumok hátsó borítójának belső és külső oldalán. Hirdetések csak az albumok hátsó borítóján jelennek meg.

A Panini termékek széles választéka többféle hirdetési felület kínál.

Hirdetési felületek standard termékeinken:
Hirdetési felületek egyedi termékeinken:

Mit tehet Önért a Panini?

º Segítünk eredeti és exkluzív promóciós projekteket kidolgozásában. Válogathat a gazdag tématárunkból, vagy exkluzív promóciós célokra összeállíthat egy új kollekciót a matricáinkból, a kártyáinkból vagy a játékainkból (akár kivonatos formában is).

º Tervezzen egy új összeállítást: kombinálja a kiskereskedelmi forgalomban jelenleg kapható valamelyik gyűjteményünket különleges, csak az Önök termékével együtt kapható kis szerkentyűkkel.

º Segítünk, hogy az Önök termékei maximális promóciós hatást érjenek el.

Ha érdekli bármilyen kereskedelmi partnerkapcsolat a Paninivel, keressen meg bennünket, hogy a kialakítandó partnerség további részleteit megtárgyaljuk:

º Írjon nekünk e-mailt: promotion@paninigroup.com 

º Küldjön faxot: +39-59-827431 

MyPanini™ B2B 

A MyPanini™ B2B lehetőséget kínál személyre szabott termékek és exkluzív promóciós projektek kialakítására. Szolgáltatásainkat főként azoknak a vállalatoknak ajánljuk, amelyek a matricákat – albumokkal vagy anélkül – marketing eszközként kívánják hasznosítani konferenciák, rendezvények vagy megbeszélések során.  

További információkért kattintson ide